Ilmoita itse toimitilaasi!

Tee se itse -toimitilailmoittelu

Pyrimme reaaliajassa pysymään mukana sähköistyneen maailman viimeisimmässä teknologiassa. Olemme juuri esimerkiksi rakentaneet kotisivumme siten, että voimme markkinoida toimitiloja ja kiinteistöjä helposti ympäri maan, tarvittaessa jopa ympäri maailman. 

Toimitilan omistajalla on mahdollisuus myös itse markkinoida kohdettaan X-indexin kotisivujen kautta. Myytävän / vuokrattavan toimitilan sijainnilla ei ole merkitystä, vaan toimeksiantaja voi nyt esitellä kohteensa itse siitä kiinnostuneille – onhan hän yleensä toimitilansa paras asiantuntija. Ostajan tai vuokralaisen löytäessään hän voi antaa paikallisen kiinteistövälittäjänsä tai vaikka oman pankkinsa notariaattiosaston laatia tarvittavan luovutuskirjan omaisuudestaan. 

Tästä uudesta mainospalvelustamme teemme kerrallaan 3 kuukauden kertasopimuksen hintaan 80 €/kk + alv. Sopimus pitää sisällään toimistomme toimesta tehtävän esitteen kotisivullemme, satojen muiden myyntikohteidemme joukkoon. Esitteen laadimme asiakkaan itse meille sähköpostilla lähettämien asiapapereiden ja valokuvien avulla. Tämän 3 kuukauden sopimusjakson ilmoittaja voi halutessaan uusia, mikäli ratkaisua ei jostain syystä ole ensimmäisen 3 kuukauden ilmoitusjakson aikana syntynyt. Uusinnasta veloitamme sivun avauskustannusten poisjäännin ansiosta enää 50 €/kk + alv.

Kotisivuillamme käy satoja toimitilanetsijöitä kuukausittain. Katso välityskohteemme »

Lisätietoa sopimuksesta saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse 

Lue myös: Varastotilat | Tuotantotilat | Toimitilat Turku