Toimitilat Turku - Monipuolinen valikoima toimitiloja

Toimitilat Turku: X-index Oy välittää kaikenlaiset toimitilat Turun seudulla. Toimialueeseemme kuuluu mm. Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina ja Piikkiö. Yleisempiä toimitilojamme ovat: varastotilat, tuotantotilat, liiketilat, sekä toimistot. Näiden lisäksi välitämme monenlaisia muita yritysmaailmassa tarvittavia erityistiloja, hyvinkin yksilöllisiä. Tarkoituksenmukaiset toimitilat ovat perusta koko tulokselliselle yritystoiminnalle. Kattava ja reaaliajassa päivittyvä nettiohjelmamme sisältää useimmat yritystoiminnassa tarvittavat toimitilatyypit. 

Toimitilat Turku - Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt toimitilat

Toimitilat Turku ja Turun alue. Kotisivullamme olevan osoite- ja asiasisältöhaun ansiosta sinun on helppo löytää tarvitsemasi toimitilat. Mikäli et listaltamme löydä tarpeitasi vastaavaa kohdetta, pyrimme sinulle sellaisen hankkimaan. Kerrot vain meille tilatarpeesi ja etsimme sen sinulle. Mikäli sinulla on noin 12 kuukautta aikaa odottaa kaikkia vaatimuksiasi täyttävää toimipistettä, voimme yhdessä yhteistyöverkostomme avulla rakennuttaa sinulle sellaisen, joko vuokrakäyttöön tai omistettavaksi. Silloin olet itse mukana suunnittelussa ja teemme sinulle kokonaispaketin, jossa olet itse mukana toteuttamassa kaikki yrityksesi erityistarpeet, kuten sijainti, suunnittelu, rakentaminen ja mahdollisesti rahoitus. Eräs vaihtoehto on se, että yrityksesi aloittaa toiminnan itse suunnittelemassasi toimipisteessä vaikkapa 5 vuoden vuokrasopimuksella, johon on lisätty osto-optio, ennalta sovituin kauppaehdoin. Kun sitten vuokrasopimus päättyy, on sinulla mahdollisuus valita lunastatko toimi- tai tuotantotilan itsellesi, vai jatkatko vuokramiehenä. Tällöin sinulla on ollut 5 vuotta aikaa kerätä yritystoiminnallasi pääomaa ostaaksesi itsellesi tuon uudehkon toimipisteen,  joka on rakennettu juuri sinun yrityksesi tarpeille.  

Toimitilat Turku ja loma-asunnot

Toimitilojen lisäksi olemme asiakkaidemme toivomuksesta ottaneet välitettäväksemme joitain loma-asuntoja. Tarjoamamme loma-asunnot sijaitsevat paitsi eri puolilla Suomea, myös ulkomailla kuten Turkissa tai Thaimaan Pattayalla. Pohjois-Suomesta löytyy myös vapaa-ajan käyttöön sopivia kaavatontteja esim. Rukalta ja Sallasta.  

Toimitilat Turku - Ota yhteyttä ja kysy lisää kohteistamme!

KATSO VÄLITYSKOHTEEMME TÄSTÄ !

Tee se itse toimitila-ilmoittelu

Pyrimme reaaliajassa pysymään mukana internet-maailman viimeisimmässä teknologiassa. Olemme juuri esim. rakentaneet globaalit internet-sivumme siten että voimme markkinoida toimitiloja ja kiinteistöjä helposti ympäri maan, tarvittaessa jopa ympäri maailman.

Toimitilan omistajalla on mahdollisuus markkinoida kohdettaan myös itse X-indexin kotisivujen kautta. Myytävän / vuokrattavan toimitilan sijainnilla ei ole merkitystä, vaan toimeksiantaja voi nyt esitellä kohteensa itse siitä kiinnostuneille, onhan hän itse yleensä toimitilansa paras asiantuntija. Ostajan tai vuokralaisen löytäessään hän voi antaa paikallisen kiinteistövälittäjän, tai vaikka oman pankkinsa notariaattiosaston laatia tarvittavan luovutuskirjan omaisuudestaan. Tästä uudesta mainospalvelustamme teemme kerrallaan 3 kuukauden kertasopimuksen hintaan 80 €/kk + alv. Sopimus pitää sisällään toimistomme toimesta tehtävän esitteen kotisivullemme, satojen muiden myyntikohteidemme joukkoon. Esitteen laadimme asiakkaan itse meille sähköpostilla lähettämien asiapapereiden ja valokuvien avulla. Tämän 3 kuukauden sopimusjakson ilmoittaja voi halutessaan uusia, mikäli ratkaisua ei jostain syystä ole ensimmäisen 3 kuukauden ilmoitusjakson aikana syntynyt. Uusinnasta veloitamme, sivun avauskustannusten poisjäännin ansiosta enää 50 €/kk + alv. Kotisivullamme käy satoja toimitilanetsijöitä kuukausittain.

Lisätietoa sopimuksesta saat kirjoittamalla meille osoitteella: heikki.kaven@x-index.fi 

Toimitilat Turku / X-index Oy           Ota yhteyttä jo tänään, soita 02-487 0 487!