Uudet toimitilat yrityksellesi

Toimitilat X-Index Oy:ltä. Välitämme vuokrattavat ja myytävät toimitilat varmalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Pääasiassa välitämme toimitiloja Turun seudulla, mukaan lukien: Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina ja Piikkiö. Palveluitamme on kuitenkin yhä enemmän kysytty myös Varsinais-Suomen ulkopuolelta. Tarjoamamme toimitilat löydät sivun alaosan linkistä.

Yrityksesi tarpeita vastaavat toimitilat

Eräs mielenkiintoinen vaihtoehto toimitilan hankintaan on ostobullett-sopimus. Siinä loppukäyttäjä saa käyttöönsä uuden hänelle erityisesti suunnitellun kiinteistön, siten että hänelle alkuvaiheessa tulevat kustannukset jäisivät mahdollisimman edullisiksi. Tämä voidaan toteuttaa siten, että laaditaan vaikkapa 5 vuoden vuokrasopimus, jonka päättyessä vuokralaisella on osto-oikeus kyseiseen kiinteistöön, ennalta määritellyin ehdoin. Tässä vaihtoehdossa yrittäjällä on viisi vuotta aikaa hankkia pääomaa käyttämänsä kiinteistön lunastukseen. Näin hänellä on alusta lähtien käytössään hänen itsensä suunnittelemat tilaratkaisut, eli "työkalut" ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa.  Mikäli vuokralainen ei sitten käytä lunastusvaihtoehtoa, voi hän jatkaa vuokramiehenä kuten tähänkin asti.  

Toimitilat sijoituskohteena

Toimitilat Turussa ja muualla voivat olla myös sijoituskohde. Avustamme myös kiinteistösijoittajia mielenkiintoisten sijoituskohteiden löytämisessä. Pakettiin usein sisältyy myös vuokralaisten varmistaminen. Uuden toimitilan hankinnan mahdollistamiseksi tarjoamme myös kanta-asiakaspaketin, jossa yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme vuokraajalle/ostajalle varteenotettavan vaihtoehdon.

Yhdessä rakentajan ja loppukäyttäjän, mahdollisesti rahoittajan / sijoittajan kanssa teemme asiakkaillemme mielenkiintoisen paketin: Etsimme tulevalle käyttäjälle hänen yrityksensä kannalta optimaalisen tontin, olemme käyttäjän tukena rakennussuunnitelmia laadittaessa, sekä myös myöhemmin urakkatarjouksia käsiteltäessä.

Meiltä myös vapaa-ajan tontit ja asunnot

Vaikka toimitilat ja niihin liittyvä välitystoiminta muodostavatkin X-indexin toiminnan rungon, välitysvalikoimaamme kuuluu yhä enenemässä määrin myös loma-asunnot, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Myymme myös vapaa-ajan käyttöön sopivia tontteja Suomesta, esimerkiksi Rukalta ja Sallasta. Ulkomaan kohteista mainittakoon mm. asunnot Turkin Alanyasta, sekä Thaimaan Pattayalta.

X-index on asettanut ohjenuorakseen tarjota Sinulle yrityskuvasi edellyttämät toimitilat.

Ota meihin yhteyttä nyt. Tehdään se yhdessä!

TUTUSTU VÄLITETTÄVIIN TOIMITILOIHIMME TÄSTÄ !

Toimitilat / X-index Oy

Lue myös: Tuotantotilat | Varastotilat