Nykyaikaiset tuotantotilat tukevat liiketoimintaasi

Tuotantotilat yrityksesi tarpeisiin löydät X-Index Oy:ltä. Aina tuotantotilausten lisääntyessä tuntuu että tarkoituksenmukaiset vapaat tuotantotilat ovat kuolleet sukupuuttoon.  Tarjoamme silloin yrityksesi käyttöön oikeasti reaaliajassa olevan monipuolisen toimitilavälityspalvelun, joka pyrkii antamaan sinulle kaiken avun jonka voimme toimitilavälityksessä.

Kotisivullamme olevan osoite ja asiahaun avulla löydät helposti varteenotettavat vaihtoehdot yrityksellesi. Tuotanto ei saa silloin ontua kun kauppa vetää. Kohdevalikoimastamme löytyvät toimitilat sopivat niin isoille tuotantolaitoksille, kuin niiden alihankkija-yrityksillekin. Ota yhteys meihin, etsitään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva tuotantotila.

Tuotantotilat ja rakennuttamispalvelut

Etenkin konepajateollisuudessa tarkoituksenmukaista tuotantotilaa saattaa olla vaikeaa löytää. Vapaat, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevat korkeat, siltanostureilla varustetut tuotantotilat ovat nykypäivänä harvinaisuuksia. Varsinkin ajanmukaiset sellaiset. Kun sopivia tuotantotiloja ei tahdo markkinoilta löytyä, alkaa moni yritys suunnitella uusien tuotantohallien rakennuttamista. Silloin pitää vain olla aikaa odottaa 10-12 kk, jotta rakentaminen ehditään toteuttaa. Ehkäpä vanhassa toimipisteessä voisi vielä jatkaa vuodella.

Tuotantotilat ja vuokraus

Eräs vaihtoehto uuden rakentamiselle on tehdä rakennettavasta tuotantotilasta esim. 5 vuoden vuokrasopimus, johon liitetään osto-optio ennalta sovituin hinnoin. Vuokrasopimuksen päättyessä on sitten mahdollisuus miettiä haluaako lunastaa rakennetun kiinteistön, vai jäädäkö edelleen vuokramieheksi. Tämän paketin etuja ovat että saat itse osallistua hankkeen suunnitteluun ja valvontaan, valitsemallesi tontille. Sinulla on myös 5 vuotta  aikaa hankkia tuo kauppahinta yrityksesi tuotoilla. Uudessa, yrityksesi tarpeisiin suunnitellussa tilassa voit keskittyä pelkästään yrityksesi kehittämiseen.

KATSO TUOTANTOTILAMME TÄSTÄ !

Ota meihin yhteyttä. Toteutetaan yhdessä yrityksesi tarpeita vastaavat tuotantotilat.

Tuotantotilat / X-index Oy

Lue myös: Toimitilat Turku | Varastotilat