Laita yrityksesi varastotilat kuntoon

Varastotilat yrityksesi tarpeisiin helposti ja nopeasti. X-index Oy toimitilavälityksen kohdevalikoimasta löydät yrityksesi käyttöön sopivat varastotilat. Välitämme kaiken tyyppisiä ja kokoisia tuotanto- ja varastotiloja pääasiassa Turun seudulta: Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina, Paimio, jne. Uudistuneen internet-ohjelmamme ansiosta pystymme kuitenkin nyt toimimaan myös koko maan laajuisesti. Yhä enemmän on palveluamme toivottu ympäri maan ja panostammekin tulevaisuudessa siihen yhä voimakkaammin. Välitystoimintamme kattaa varastotilojen osalta niin vuokrattavat kuin myytävätkin tuotanto ja varastotilat. Ota yhteyttä X-indexin henkilökuntaan. Etsikäämme yhdessä yrityksesi tarpeita parhaiten vastaava vapaa varastotila. Yksittäiset kohteet löydät alaosan linkin kautta.

Toimivat varastotilat laajasta kohdevalikoimasta

Varastotilat monipuolisesta kohdevalikoimasta. Tarjoamme yrityksesi käyttöön jatkuvasti reaaliajassa toimivan kohdevalikoiman, josta löydät kotisivumme osoite- ja asiasisältöhaun avulla vaivattomasti tarvitsemasi vapaat varastotilat. Tutustukaa  rauhassa kohdevalikoimaamme. Kun olet poiminut kohteiden joukosta 3-4 mieleistäsi kohdetta, voit soittaa meille. Yhdessä voimme käydä läpi yksityiskohdat ko. kohteista. Samalla voimme suositella jotain niistä, tai mikäli tarvitaan, suositellaan jotain muuta vaihtoehtoa, joka paremmin vastaa tarpeitasi. Mikäli noin 300 toimitilan valikoimastamme ei mieleistäsi kohdetta löydy, voimme yhteistyöverkostomme avulla etsiä sinulle kohteen joka täyttää kriteerinne.

Monipuoliset varastotilat – TUTUSTU KOHTEISIIN TÄSTÄ!

Varastotilat - Jollei sopivaa tilaa löydy, rakennutamme sellaisen

Voimme myös tehdä ehdotuksen haluamasi varastotilan rakennuttamisesta. Sen voimme tehdä sinulle sekä vuokrakäyttöön, että omistukseen. Silloin olet itse mukana suunnittelemassa sinulle sopivaa toimitilaa, sinulle sopivaan paikkaan. Se on mahdollista toteuttaa myös siten, että aloitat ensin esim. 5 vuoden vuokrasopimuksella, johon liitetään osto-optio, jolla halutessasi voit lunastaa kiinteistön itsellesi vuokrasopimuksen päätyttyä, ennalta määriteltyyn hintaan. Tällöin voit nykyaikaisissa tiloissa yritykselläsi ansaita lunastuksessa tarvittavan ostohinnan. Vaihtoehtoisesti voit jatkaa vuokramiehenä.

Uudessa kiinteistössä voit keskittyä kokonaan yrityksesi toimintaan, ilman että sinun pitää enää miettiä varastotilan puutteita, mahdollista lisärakentamista, tai muuttopaineita. Uusi toimitilasi ja piha-alueiden toiminnot vastaavat taatusti nykyaikaisen logistiikan standardeja. Tämä tietenkin edellyttää että sinulla on 8-10 kuukautta aikaa odotella uutta varastotilaasi. 

Varmista yrityksellesi tarkoituksenmukaiset varastotilat. Ota yhteyttä meihin.

Varastotilat / X-index Oy

Lue myös: Tuotantotilat | Toimitilat